Taekwondo turnuvasında büyük mücadele 219

Akhisar, Kınık, Bergama ve Somadan 35 erkek ve 17 kız bayan sporcunun katılımı ile yapıldı. Turvuvada Bergamadan Burçin Güven, Sevcan Güney, Somadan Uluslararası Milli Hakem Mustafa Altınöz ve Mustafa Ertaş hakemlik yaptı. Sahada sıcaktan ara verildiğinde Soma Halk oyunları gösterilerini  sergiledi. Takım halinde Soma Linyit Spor 1. Kınık Belediye Spor 2. Akhisar Belediye Spor ise 3. Oldu. Kilolarına göre Bayanlarda 36 kg.’da 1. Aybike Gökdeniz (Soma), 2. Tuğçe Tek (Bergama), 3. Emine Tuğçe Karadağ ( Akhisar), 45 kg.’da 1. H. Funda Yıldırım (Soma), 2. Cansu Durmuş ( Demirci), 3. Merve Karasu (Kınık), 50 kg.’da 1. Elif Tuğçe Karslı (Soma), 2.Merve Dönmez (Demirci), 3. Gamze Kadan (Bergama), 55 kg.’da 1.Merve Karadaş (Akhisar), 2. İsmihan Mutlu (Soma), 3. Tuğçe Bilgin (Bergama), 60 kg.’da 1. Sevinç Çolak(Soma), 2. Sinem Kabaç (Bergama), 3. Özge Gider (Bergama), +60 kg.’da 1. Sinem Sezgin, Elçin Çeken ise 2. Oldu. Erkeklerde 33 kg’da 1. Berkay Güraçar (Soma), 2. Mustafa Kavaklı Çeşme (Soma), 3. İbrahim Parmaksız (Akhisar),36 kg.’da 1. Oğuz İndirik (Kınık), 2. Emre Civaş (Akhisar), 3. Selim Bayar (Bergama), 40. Kg.’da 1. Barış Yıldırım (Bergama), 2. Yılmaz Akşa (Soma), 3. Kadir Kurum (Soma), 45kg.’da 1. Oğuzhan Karslı (Soma), 2. C. Bahadır Nalbant (Kınık), 3. Ramazan Çetin (Soma), 50 kg.’da 1. Çağatay Türkmen (Soma), 2. Burak Öztürk (Kınık), 3. Uğur Uygun (Bergama), 55 kg.’da 1. Aydın Çetinkaya (Akhisar), 2. Muhammet Aslan (Bergama), 3. Mert Köyden (Soma), 60 kg.’da 1. Mehmet Can Dayar (Kınık), 2. Burak Küçük (Akhisar), 3. Alper Sezgin (Soma). Taekwandocular kupalarını Belediye Başkan Vekili Mehmet Ali Özkan’ın elinden aldılar.